Film 4: Stjernestunder

199,00 kr.

Beskrivelse

Alle mennesker har behov for at udfolde sig og fylde livet med meningsfuld aktivitet, og det gælder i lige så høj grad beboere på plejecentre, selvom de er fysisk eller mentalt svækkede.

Der kan være en tendens til, at man kun koncentrerer sig om plejen og omsorgen, og måske glemmer at der også skal leges og læres i dagligdagen.

Denne film tager en livsbekræftende rundtur til en række forskellige sjove, inspire- rende og anderledes aktiviteter og kulturelle tiltag på plejecentre i Danmark.

– Se “De Betaniske Lege” på Frederiksberg.

– Oplev sang og musik i Grenaa.

– Kom til torvedag i Give.

– Oplev det livsbekræftende møde mellem vuggestuebørn og de ældre beboere.

– Kom til kunstudstilling med Claus Ferrold, Ib Spang Olsen og Nulle Øigaard.

– Hør om ældre-rejser i ind- og udland.

– Kom med til danse-café med inspiration fra det hedengangne Wivex.

Længde: 27 minutter.

Denne film leveres som en MP4-fil, der bliver fremsendt over nettet via WeTransfer, når du har afsluttet dit køb. Husk derfor at indtaste din e-mail-adresse, som vil blive brugt til filoverførslen (der tillægges ikke noget leveringsgebyr).

Hvis du ønsker at overføre den købte fil til din iPhone e.l., er det sandsynligvis nødvendigt, at du anvender en computer til download (via iTunes) eller bruger en cloudservice som fx DropBox, da Apple typisk ikke tillader direkte download. Hvis du derimod har en Android-enhed, er det ligetil at downloade direkte til din enhed.