Film 1: At flytte i plejebolig

199,00 kr.

Beskrivelse

Når man flytter i plejebolig, sker det ofte i en krisefyldt og kaotisk fase af ens liv, hvor man er blevet meget syg og skrøbelig.

I plejeboligen får man den pleje og omsorg, som er nødvendig, men selve flytningen er tit forbundet med store tab; Tab af identitet, mening og sammenhæng.

Man flytter fra sit kendte hjem, hvor man måske har boet i rigtig mange år, til en plejebolig, hvor der kun er ét eller to rum. Man skal forsøge at skabe et nyt hjem med de forholdsvis få af ens møbler og ejendele, der er plads til i den nye bolig.

Man skal også vænne sig til at bo i et plejecenter sammen med umiddelbart fremmede mennesker, hvoraf en del lider af demens.

De første 3 måneder er typisk svære. Man kan få en indflytningskrise, hvor man føler sig deprimeret og fremmedgjort, men kommer man igennem denne krise, er der mange, der finder sig godt tilrette i det nye miljø, og blomstrer op i de faste rammer med regelmæssige måltider, daglige sysler og pleje 24 timer i døgnet.

Længde: 19 minutter.

Denne film leveres som en MP4-fil, der bliver fremsendt over nettet via WeTransfer, når du har afsluttet dit køb. Husk derfor at indtaste din e-mail-adresse, som vil blive brugt til filoverførslen (der tillægges ikke noget leveringsgebyr).

Hvis du ønsker at overføre den købte fil til din iPhone e.l., er det sandsynligvis nødvendigt, at du anvender en computer til download (via iTunes) eller bruger en cloudservice som fx DropBox, da Apple typisk ikke tillader direkte download. Hvis du derimod har en Android-enhed, er det ligetil at downloade direkte til din enhed.