Testimonials fra vore kunder

PROPA – Prostatakræftforeningen: Foreningen havde brug for at få lavet en ny, opdateret DVD med information om prostatakræft til patienter og deres pårørende, og vi fik til opgave at producere de i alt 85 minutters materiale (2014/15):
 
Jens Ingwersen, direktør for PROPA: “Jeg er nu færdig med check af dvd’en. Alt fungerer perfekt – jeg tror, alle vil kunne manøvrere rundt. Endnu engang tak for et fantastisk samarbejde.”
 
 
ÆldreForum (under Sundheds- og Ældreministeriet): Målet for projektet ”Bevægelse hele livet” var at motivere og inspirere flere ældre til at dyrke motion i hverdagen for at bevare funktionsevnen og forebygge en række sygdomme. Det færdige resultat blev distribueret på både DVD, en særlig hjemmeside, iPads, iBook og Apps; Digitale platforme, som alle blev designet og udført teknisk af os (2013/14).
 
Lotte Philipson, sekretariatsleder: ”Tak, fordi I har løst opgaven så professionelt – og tak for det gode samarbejde. Det har været en fornøjelse. Det har alt i alt været en stor mundfuld for os, og det er godt at være i mål – næsten. I øjeblikket sender vi dvd’er og foldere ud til nær og fjern. Men det har heldigvis også været sjovt undervejs, og I har været en god hjælp til det tekniske, som for en stor del har været nyt land for os. Vi har ikke umiddelbart planer om lignende nye opgaver, men dukker de op, ved jeg, hvor vi skal henvende os. Og jeg vil ikke tøve med at anbefale jer til andre.” 
 
 
Danmarks Lungeforening: Produktion af animerede film, som blev udgivet i mange forskellige sprogversioner – dansk, engelsk, tyrkisk, arabisk og grønlandsk (2013):
 
Charlotte Larsen, projektleder: ”Mange tak for et rigtigt godt og positivt samarbejde omkring vores lungefilm. Internt i Danmarks Lungeforening er vi meget stolte og glade over filmene, og der er også flere, som allerede er gået i gang med at bruge dem, som kommer med positive tilbagemeldinger. Jeg glæder mig meget til at lancere dem for alvor i 2014, så de kan komme ud at leve og gøre nytte.”
 
 
FDDB – Foreningen Danske DøvBlinde: Produktion af flere informationsfilm (2013).
 
Pia Hesse & Anna Sørensen: ”Tak for et super samarbejde. Vi går jo op i detaljerne for at få det helt rigtige resultat, så tak for tålmodigheden og et flot stykke arbejde med de to petitesse-damer. Filmen blev modtaget med bravour til Landsmødet, og der er mange, som skriver rosende kommentarer på Facebook. Vi er meget glade og tilfredse.”
 
 
“Det Hele Menneske”: Udtalelser fra flere af vore samarbejdspartnere på de forskellige “Det Hele Menneske”-film, vi lavede (2014/15).
 
“Tusind tak for den fine og oplysende film I har lavet – og hvor har vi dog nogle fantastiske samarbejdspartnere. I har virkelig formået at få mange billeder og historier med på den korte tid.”
 
“Hvor er det blevet en dejlig film. I har virkelig samlet set fanget de bagvedliggende forklaringer med både de korte sekvenser med os og så alle de dejlige udtalelser fra deltagerne. …Endnu engang mange, mange tak for denne dejlige præsentationsfilm. Vi håber I får solgt rigtig mange og vi vil virkelig gerne hjælpe jer med det!”
 
“Tak for den DVD som jeg nu har set. Jeg er rigtig godt tilfreds med det færdige produkt og synes, at filmen i en helhed fungerer godt med overgange, dækbilleder, grafik, illustrationer, musik osv. Desuden har den sidste omgang redigering givet ”den røde tråd” et ekstra nøk opad. Det er en fin introduktion til neuropædagogik og salutogenese, som jeg håber vil kunne inspirere til videre fordybelse. Flot arbejde – og jeg anbefaler gerne Storyboard til andre potentielle kunder.”
 
“Jeg vil lige sige tak for DVDerne, som vi indtil videre har set her i aktivitetsafdelingen. Vi synes det er rigtig godt. Skønne filmklip! Det er super, der kommer inspiration fra disse forskellige vinkler til plejesektoren, og vi er da glade for at have bidraget til serien.”
 
“Jeg har netop set filmen – den er klippet og redigeret rigtig godt. Det er et super godt arbejde!”
 
 
Klindt Træning & Terapi: Produktion af trænings-DVD (2009).
 
Henny Klindt: “Jeg har nu flere gange fået gennemset DVD’en og jeg er bare SÅ tilfreds med den, som den er. Flot arbejde!”
 
 
Plejecenter Fuglsanggården: Udarbejdelse af iBook (til iPad) med alle plejecentrets faglige instruktioner og vejledninger til de ansatte (2013).
 
Helle Thomsen, plejehjemsleder: “En rigtig flot iBook. Har set et bredt udsnit og ja, noget skal finpudses. Men hold da op – hvor er det godt. Jeg er meget positiv og glæder mig til at vise det frem.”