Film 6: Fysisk træning

199,00 kr.

Beskrivelse

Mange ældre i plejebolig har en dårlig fysisk funktion, og derved får de svært ved at lave helt almindelige dagligdags aktiviteter, som at stå ud af sengen, rejse sig fra en stol eller gå på toilettet.

En stor del af årsagen er, at der er sket forandringer i muskelfunktionen. Musklerne er ikke så stærke mere, leddene er mere stive, bevægeligheden er ikke så stor, og man har svært ved at holde balancen.

Men, der er meget, man kan gøre ved problemet, og mange undersøgelser har vist, at muskelstyrken og muskeludholdenheden kan genopbygges og vedligeholdes, også når man er gammel.

Det er vigtigt at holde de ældre i gang, og fysisk træning er en god måde at gøre det på. Man kan træne de almindelige dagligdags aktiviteter gennem ergoterapi; Man kan træne fitness i maskiner; Man kan lave gymnastik i grupper; Og endelig kan man træne i vand i svømmehallen.

Udover at de ældre forbedrer deres fysiske formåen, ser man også ofte, at de får det meget bedre mentalt med øget livsmod og færre depressioner.

Længde: 20 minutter.

Denne film leveres som en MP4-fil, der bliver fremsendt over nettet via WeTransfer, når du har afsluttet dit køb. Husk derfor at indtaste din e-mail-adresse, som vil blive brugt til filoverførslen (der tillægges ikke noget leveringsgebyr).

Hvis du ønsker at overføre den købte fil til din iPhone e.l., er det sandsynligvis nødvendigt, at du anvender en computer til download (via iTunes) eller bruger en cloudservice som fx DropBox, da Apple typisk ikke tillader direkte download. Hvis du derimod har en Android-enhed, er det ligetil at downloade direkte til din enhed.