Hvem er vi

Storyboard Productions er et erfarent dansk film-, tv- og videoproduktionsselskab.
 
Vi arbejder inden for mange områder: Dokumentarfilm, tv-programmer, virksomhedsprofiler, reklamefilm, spots, healthcare og lægevidenskabelige film, konference-dækning, medietræning, web-produktioner og sprogversioneringer på alverdens sprog.
 
Vore rødder går helt tilbage til 1950, hvor det lægevidenskabelige filmproduktionsselskab, Klinisk Film, begyndte sit virke.
 
Vi lægger vægt på gode gamle dyder som ordholdenhed, hæderlighed og kvalitet i vort arbejde. Hos os kan man få et fast produktionsbudget, deadlines der overholdes, og sikkerhed for et professionelt resultat.
 
Et personligt og tæt samarbejde med vore klienter og samarbejdspartnere står i centrum, så der er fuldt fokus på alle de små og store detaljer, der skaber gode film og medieproduktioner.
 
Vi investerer løbende i moderne og sofistikeret film- og produktionsudstyr, og vores store udstyrspark spænder over kameraer, droner, gimbals, lys og lyd. Vi redigerer også med den nyeste software. 
 
Hos os får I derfor en helhedsløsning, hvor alle aspekter – fra idé- og manuskriptstadiet gennem optagelse og redigering – er gennemtænkte og optimeret i forhold til det budget, der er til opgaven.
 
Kontakt os for en uforbindende snak om idéer og muligheder, hvor vi sammen kan optimere, hvor meget kvalitet vi kan få ud af jeres produktionsbudget.