Film 3: Mødet mellem mennesker

199,00 kr.

Beskrivelse

– Hvordan er livet “indenfor murene” for ældre i plejecentre?

– Hvordan er forholdene for plejepersonalet?

– Hvordan fungerer samarbejdet mellem plejecentret og de pårørende?

Denne film kigger på ældreplejen indefra og spørger beboere, pårørende, frivillige, personale, ledere og sagkyndige, hvad der er godt og knap så godt ude i pleje- centrene rundt om i Danmark.

Laust Sørensen, forstander på Betaniahjemmet på Frederiksberg, fortæller om sin pleje-filosofi, og Margrethe Kähler, Ældre Sagen, taler om behovet for et omsorgsgen hos personalet.

Helle Thomsen, leder af Fuglsanggården i Grenaa, beretter om den fleksible arbejds- fordeling, man praktiserer dér, og Kate Runge, tidligere embedslæge i Århus, taler om vigtigheden af, at man har glade medarbejdere, der bliver givet en høj grad af frihed i deres arbejde.

Længde: 20 minutter.

Denne film leveres som en MP4-fil, der bliver fremsendt over nettet via WeTransfer, når du har afsluttet dit køb. Husk derfor at indtaste din e-mail-adresse, som vil blive brugt til filoverførslen (der tillægges ikke noget leveringsgebyr).

Hvis du ønsker at overføre den købte fil til din iPhone e.l., er det sandsynligvis nødvendigt, at du anvender en computer til download (via iTunes) eller bruger en cloudservice som fx DropBox, da Apple typisk ikke tillader direkte download. Hvis du derimod har en Android-enhed, er det ligetil at downloade direkte til din enhed.