Film D: Beroligende behandling: En bedre hverdag for urolige demente

199,00 kr.

Beskrivelse

Med udgangspunkt i den helhedsorienterede tankegang har fysioterapeut og BBAT-specialist (Basic Body Awareness Therapy) Marlene Jul Houmann udviklet en ny effektiv metode til forebyggelse/reduktion af urolig og aggressiv adfærd hos demente beboere.

Et menneskes adfærd og sygdom påvirkes af både fysiske og psykologiske faktorer, hvorfor det er nødvendigt at tage udgangspunkt i det hele menne- ske, når man skal forstå og hjælpe et menneske med urolig/aggressiv adfærd.

Det banebrydende behandlingskoncept kan reducere urolig/aggressiv adfærd ved brug af konkrete beroligende behandlingsteknikker, som alle kan lære at udføre.

Behandlingseffekten kan måles, og erfaringer har vist, at når det beroligende behandlingskoncept benyttes, kan man bl.a. opnå, at behovet for fast vagt reduceres, det psykiske arbejdsmiljø for de ansatte forbedres, livskvaliteten hos de andre beboere på plejecentret øges, og mennesket med den urolige/ aggressive adfærd får en roligere hverdag.

Denne film giver en introduktion til metoden og teorien bag, og vi følger et hold kursister, der får lov til at prøve både at behandle og selv blive behandlet for at opnå en dybere forståelse af teknikkerne, samt behandlingseffekten.

Længde: 16 minutter.

Denne film leveres som en MP4-fil, der bliver fremsendt over nettet via WeTransfer, når du har afsluttet dit køb. Husk derfor at indtaste din e-mail-adresse, som vil blive brugt til filoverførslen (der tillægges ikke noget leveringsgebyr).

Hvis du ønsker at overføre den købte fil til din iPhone e.l., er det sandsynligvis nødvendigt, at du anvender en computer til download (via iTunes) eller bruger en cloudservice som fx DropBox, da Apple typisk ikke tillader direkte download. Hvis du derimod har en Android-enhed, er det ligetil at downloade direkte til din enhed.