Guidet visualisering C: Søvnens forskellige faser (21:08 min.)

63,00 kr.

Beskrivelse

Søvnen kan beskrives som ”en rejse i hjernebølger”. To af de fem hjernebølger er forbundet med vågenhed og ekstrem vågenhed, mens de tre øvrige hjernebølger er knyttet til døs, let søvn og dyb søvn. Søvnen indeholder også drømme, hvor tempoet i hjernen stiger, som om vi var i en tilstand af både vågenhed og døs – men uden at være i nogen af delene.

I drømmene reguleres og bearbejdes indtryk og oplevelser – og nyttige og klare indsigter kan hentes fra ellers helt ubevidste områder af sindet. I denne guidning kommer du ved fuld bevidsthed på en rejse gennem søvnens forskellige faser.

I disse lydfiler guider Henny Klindt – ved hjælp af lette øvelser, mindfulness og musik – dig nænsomt tilbage til en genetablering af kroppens naturlige rytmer.

Samtidig styrkes de indre ressourcer, der er vigtige for et godt liv, nemlig en afslappet søvn og et afbalanceret nervesystem.

Denne lydfil bliver sendt via WeTransfer til dig, når du har afsluttet dit køb. Husk at indtaste din e-mail-adresse.

Hvis du ønsker at købe 3 lydfiler eller flere af gangen og få 25 % rabat på det samlede køb, bedes du venligst sende en e-mail til info@storyboardfilm.dk med en liste over de valgte lydfiler i stedet for at foretage dit køb i denne webshop.