Lancering af nyt tv-medie

I efteråret 2020 gik det nye, uafhængige medie Free Observer i gang med at udsende dybdegående interviews via egen platform på nettet, og vi leverede medietræning og journalistisk hjælp til det indholdsmæssige, ligesom vi stod for hele tv-produktionen, som fandt sted i et stort, lejet tv-studie i København.

 
Der blev lavet en lang række interviews med bl.a. Else Smith (tidl. dir. for Sundhedsstyrelsen), advokat Jonas Christoffersen (tænketanken Justitia), speciallæge Claus Hancke, højesteretssagfører Carsten Lang-Jensen, psykolog Susanne Wich, sanger Rasmus Nøhr og læge Mette Maja Mouritsen.
 
Det tekniske set-up involverede 3-kameradækning, hvor vi trak på vor egen udstyrspark med BlackMagic-kameraer i 4K og tilhørende videomixer, lydoptagelse og belysning, suppleret med lamper og baggrunde fra studiet.
 
Alle indslag blev klippet live og efterfølgende redigeret og nedklippet før udsendelse. Der blev også produceret en række teasers og trailers.
 
Free Observer blev lanceret d. 17. september 2020 på sin egen netplatform www.freeobserver.org.