2000 og frem

Den tekniske udvikling fortsatte med stormskridt i det nye årtusinde, hvor computerne og kameraerne konstant blev bedre, hurtigere og billigere. Det var en fascinerende tid at leve i, fordi man pludselig kunne lave rigtig meget på computeren lige fra videoredigering, grafik, animation og lydmiks til selve distributionen, typisk via internetplatforme som YouTube og Vimeo. Internettet åbnede i det hele taget op for en enorm række muligheder, man ikke havde set før. 

I dette første årti efter årtusindskiftet blev der produceret en lang række forskellige film og programmer i Storyboard – både på det gode, gamle medicinske område, men også inden for ejendomspræsentationer, rejsefilm, OBS-spots, informationsfilm, temafilm, m.m.

I 2009 indtraf den næste revolution i branchen, da Canon indledte en ny æra med introduktionen af deres DSLR-kamera 5D mark II – et stillbilledkamera, der også kunne optage HD-video i en god kvalitet. Hermed kunne man lave videoproduktioner, der arbejdede med den traditionelle 35 mm films muligheder for fx naturlige farver og dybdeuskarphed, samtidig med at man også kunne optage ved dårligere lysforhold.

Siden da er udviklingen gået stærkt, og der går nu ikke mange måneder mellem lanceringen af nyere og bedre kameraer i 4K, 6K og højere opløsning, kameratilbehør som gimbals, droner, sliders og led-lys, samt sofistikeret redigerings- og billedbehandlingssoftware.

Men vi er med på alt det nye i Storyboard Productions og har investeret i meget af det nye udstyr, så vi fortsat kan blive ved med at levere kvalitet både på indholds- og filmsiden.