Behandlingsprogram: Få hjælp til at komme dig efter en hjernerystelse

599,00 kr.

Beskrivelse

Hvis du har fået en hjernerystelse for nylig – eller stadig lider under følgerne af en hjernerystelse i måneder eller måske år efter ulykken – har Klindt Træning & Terapi skabt et unikt behandlingsprogram, der kan hjælpe med, at du kan komme dig igen og nå tilbage til din mentale og fysiske tilstand fra før ulykken.

Behandlingsprogrammet består bl.a. af en række skræddersyede lydguidninger/meditationer og video-øvelser, der er målrettet de tre faser, som en person med hjernerystelse typisk kommer igennem:

Fase 1, hvor man ikke kan så meget, men bare har brug for rolige og lys-svage omgivelser, og hvor man typisk sover meget.

Fase 2, hvor man stadig har mange symptomer på sårbarhed, er overfølsom og har et svingende energiniveau, men begynder at kunne flere ting igen og får mere og mere appetit på at komme ud og bruge sine kræfter igen.

Fase 3, hvor man igen kan deltage i en almindelig hverdag og være på arbejde, men endnu ikke har opnået det fulde mentale og fysiske overskud og har brug for pauser og hjælp til at holde sit energiniveau oppe.

De fysiske videoøvelser og meditative lydguidninger er udviklet specielt til programmet og går blidt ind og arbejder med kroppen, fysiologien og den mentale ro i forhold til den fase, som den tilskadekomne er i.

Der er skabt seks videoøvelser (på hver 3-6 min.) og tre lydguidninger (på hver 13-18 min.) til hver fase, som kan bruges igen og igen efter behov – altså i alt 18 videoøvelser og 9 lydguidninger/meditationer.

De er alle tilpasset dagens rytme, således at der skabes struktur igennem hele dagligdagen:

”Dagen godt begyndt”: Består af 1 stk. lydguidning og 3 stk. ”Gør kroppen parat til aktivitet”-videoøvelser til hver fase.

”En styrkende pause midt på dagen”: Består af 1 stk. lydguidning til hver fase.

”Natten godt begyndt”: Består af 1 stk. aften-lydguidning og 3 stk. ”Gør kroppen parat til hvile og søvn”-videoøvelser til hver fase.

Når man har købt adgang til behandlingsprogrammet, er der også mulighed for at få alle videoøvelserne og lydguidningerne tilsendt digitalt, således at man kan lægge filerne på sin egen mobiltelefon, iPod, iPad og lignede og afspille dem herfra.

Mere information på www.hjernerystelse.info