Et lille stykke Sverige

199,00 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Svensk kultur i København.

Den svenske indvandring i Danmark tog til i den sidste del af det 19. århundrede. Det var i de større byer, og fremfor alt i København, at indvandrerne slog sig ned enten midlertidigt eller permanent.

Der var stor social nød og fattigdom på den tid, og man manglende et sted, hvor man kunne samles og få råd og hjælp. Man besluttede derfor at bygge en svensk kirke i København.

D. 4. Juni 1908 lagde H.M. Kong Gustaf V grundstenen til kirken, og d. 1. juni 1911 blev den færdige kirke indviet.

Med udgangspunkt i 100 års jubilæet d. 18. Februar 2001 fortæller den nuværende præst Sixten Klemetz i denne film om Den Svenske Kirkes spændende historie gennem 100 år.

Længde: 30 minutter.

Svensk tale med danske undertekster.

Denne film leveres som en MP4-fil, der bliver fremsendt over nettet via WeTransfer, når du har afsluttet dit køb. Husk derfor at indtaste din e-mail-adresse, som vil blive brugt til filoverførslen (der tillægges ikke noget leveringsgebyr).

Hvis du ønsker at overføre den købte fil til din iPhone e.l., er det sandsynligvis nødvendigt, at du anvender en computer til download (via iTunes) eller bruger en cloudservice som fx DropBox, da Apple typisk ikke tillader direkte download. Hvis du derimod har en Android-enhed, er det ligetil at downloade direkte til din enhed.