2000 og frem

Den tekniske udvikling fortsatte med stormskridt i det nye årtusinde, hvor computerne og kameraerne konstant blev bedre, hurtigere og billigere. Det var en fascinerende tid at leve i, fordi man pludselig kunne lave rigtig meget på computeren lige fra videoredigering, grafik, animation og lydmiks til selve distributionen til platforme som YouTube og Vimeo. Internettet åbnede i det hele taget op for en enorm række muligheder, man ikke havde set før.

I dette første årti efter årtusindskiftet blev der produceret en lang række forskellige film og programmer i Storyboard - både på det gode, gamle medicinske område, men også ejendomspræsentationer, rejsefilm, OBS-spots, informationsfilm, temafilm, m.m.

I 2009 indtraf den næste revolution i branchen, da Canon indledte en ny æra med introduktionen af deres DSLR-kamera 5D mark II - et stillbilledkamera, der pludselig kunne optage HD-video i en god kvalitet. Hermed kunne man lave videoproduktioner, der arbejdede med den traditionelle 35 mm films muligheder for naturlige farver og dybdeuskarphed, samtidig med at man kunne optage ved dårligere lysforhold.