Filmklip til bog om Marte Meo og Low Arousal

På Hans Reitzels Forlag udgav Anja Kristine Hvidberg Olsen, Gitte Henriksen og Jakob Kjærby Lentz i november 2021 en bog med titlen ”En ny vej til konflikthåndtering i dagtilbud – med Marte Meo og Low Arousal”.

 
Bogen kobler som noget særligt Low Arousal-tilgangen til Marte Meo-metoden, og den henvender sig til pædagogisk personale, der arbejder med børn og søger en håndgribelig måde at styrke deres relationsarbejde på.
 

Vi blev hyret til at producere en række små film til bogen, som skulle demonstrere nogle af principperne og forskellige cases, og vi filmede derfor i en integreret daginstitution med nogle skønne børn og pædagoger, hvor Marte Meo- og low arousal-principperne er i højsædet.

 

Filmene blev lagt på nettet af forlaget, og de enkelte filmklip tilgås nemt via de QR-koder, der er trykt i bogen.

 
Se mere hér: